fatüzelés

JØTUL Fatüzelésű Kályhák és kandallóbetétek

Épületek tervezésekor a fatüzelésre érdemes komoly hangsúlyt fektetni, mivel nem csak a kandalló látványa egyedülálló, de fűtésköltségünk jelentős részét is megspórolhatjuk vele, továbbá a CO2 mérlege majdnem semleges.
A Jotul egyike a világ nagy múltú kályha, beépített kandalló és kandalló gyártóinak. Jellentős norvég örökségre alapozván kombináltuk a kíváló szakértelmet a hideggel való küzdelem művészetével 165 éve.
Tevékenységünk lényeges részét képzi a norvég természet, kultúra és szakértelem.
Az ősi hagyományokból szerzett szakértelem, valamint a mindennapi eszközök esztétikus kivitelezése jellemzi a meleg iránti szenvedélyünket. Ezek alapvetően meghatározzák a Jotul filozófiáját.
Időtálló termékeink ötvözik a jelent a múlttal, továbbá építészeti egyediséget visznek a modern környezetbe. Termékeinket jellemzi a norvég szakértelem, az egyedi, attraktív funkcionális formatervezés, mely távol áll a rövidéletű trendektől. Noha a szép kivitelezés szembetűnő, a jó formatervezésnél többet nyújtanak termékeink. A Jotulnál elszántan hisszük, hogy a funkció az első, és azt követi a forma.
JØTUL Fatüzelésű Kályha
Büszkék vagyunk művészi formatervezésünkre és a világ legkíválóbb, tartós öntöttvas kályháinak, beépített kandallóinak és kandallóinak készítésére. Vevőink elismerik termékeinket. Vásárlóink elégedettsége vezérel minket, ezért készségesen megosztjuk szendvedélyünket, szakértelmünket és tudásunkat használati útmutatók és leírások segítségével, hogy a Jotul termék a meleg és a komfort egész életre szóló forrása legyen.
Az öntöttvas, mint anyag használata az idővel szembeni ellenállóságra alapszik. A részelemek kivételesen tartósak és bár kicserélésük könnyű, nem deformálódnak el még hosszú évekig tartó használat után sem.
A skandináv klímával való küzdelemben megszerzett nagy tapasztalat megtanított bennünket arra, hogy többet kell fűteni annál, mint amennyi megmérhető egy hőmérővel. Termékeink számos előnyt kínálnak, mint például a tűz ropogásának hangja, a tűz tökéletes látványa, az optimalizást égés a hatékony és tartós használat biztosításáért, illetve az időtálló formatervezés.
A Jøtul kandallók vagy kályhák használata rendkívül kényelmes hiszen szerkezeti felépítésének köszönhetően egyszeri begyújtással az egész éjszaka fűtését is kiválthatja vagyis 8–12 órán át folyamatos fűtést biztosít mindeközben nagyon kevés fát használ. Ez a magas hatéknyság a Jøtul CB-CleanBurn azaz kétszeres égetéssel valósítható meg mely egyben drasztikusan csökkenti a szennyeződés kibocsátás így biztosak lehetünk abban hogy a környezetnünk levegőjét nem terheljük.
JØTUL fatüzelésű kandallók és kályhák közös jellemzője:
  • - Kiváló minőségű öntöttvas kivitel
  • - Jøtul CB – kétszeres égetési technológia
  • - Hosszú fűtési idő, akár 8–12 órán keresztül
  • - Külső légbevezetés zárt égésterű kialakítás
  • - Környezetbarát és hangulatos fűtés
  • - 10 év szerkezeti garancia
Bővebb információért keresse fel a www.jotul.hu weboldalunkat!