elektromos fűtés

NOBØ Elektromos fűtőpanelek

A fűtőpanelek műszaki újdonságai biztosítják a legalacsonyabb elektromos teljesítményt lakásunk kifűtéséhez. A szükséges energiát napelemekkel biztosíthatjuk. A fűtőpanelek egyedi hőfok beállítása és vezérlése teszi még hatékonyabbá fűtésünket.
A NOBØ az egyik legnagyobb elektromos fűtőberendezéseket gyártó cég Európában. A gyár termékei között szerepelnek a nagy sikerű és széles választékú fűtőpanelek, valamint szobai termosztátok és fűtéstechnikai kiegészítések.
A fűtőpanelek kedvező ára alacsony beruházási költséget tesz lehetővé akár egy helyiség fűtéséről, akár egy többszintes többlakásos ház fűtéséről legyen szó. Ezzel a kedvező beruházási költséggel és az energiatakarékos üzemeltetéssel nem csak az egyéb elektromos fűtésrendszereket előzi meg gazdaságosság tekintetében, hanem - a fatüzeléses rendszereken kívül - versenyre kel bármely energiahordozóval.
NOBO fűtőpanel
A fűtőpanelben nincsen semmiféle közeg (olaj, víz stb.) vagy fölösleges motor (ventilátor) ami hatékonyságát rontaná és fölösleges energia felvételt jelentene. Így közvetlenül a levegőt fűti, ami egy természetes cirkuláció (hideg le-, meleg feláramlik) révén az egész szobát egyenletesen és gyorsan melegíti fel. Ezért megállapíthatjuk, hogy maximális hatásfokot lehet elérni vele.
A panelok legnagyobb teljesítménye 2000 W és a 75 W/m2-es ajánlásból is szintén látszik a kiváló hatásfok és a gazdaságosság.
Ugyanakkor a rendszer lényegét az elektronikus berendezések adják. Minden panelban van egy elektronikus termosztát, mely sokkal pontosabb hőmérséklet beállítást tesz lehetővé, mint más hagyományos megoldás (maximálisan 0,5°C eltérés egy teljes szobalégtérben). A saját termosztátok további előnye, hogy minden helyiségnek külön lehet megadni a kívánt hőmérsékletét.
Az egyedi termosztátok programozással vagy a legmodernebb internet alapú távvezérléssel is bővíthetőek. A programozással a lakásunk vagy házunk fűtését az életvitelünkhöz igazíthatjuk, így jelentős energiamegtakarítást érhetünk el.
A NOBØ elektromos fűtésrendszer jellemzői:
  • - Fűtés alacsony teljesítményű speciális kerámiabetéttel
  • - Okostelefonnal is beállítható hőfok és programozási lehetőség
  • - Prémium digitális termosztát vezérlés
  • - Rendkívül alacsony készenléti fogyasztás (0,5 W)
  • - Kedvező beruházási költség
  • - Egyszerű üzembehelyezés
  • - Gazdaságos környezetbarát fűtés
  • - 5+5 év garancia
Bővebb információért keresse fel a www.nobo.hu weboldalunkat!